• Посилання скопійовано

ДПС радить через коронавірус звітувати в електронній формі

Київські податківці наголосили, щоб захистити себе, краще користуватися Е-кабінетом для звітування

ДПС радить через коронавірус звітувати в електронній формі

ДПС у м. Києві розповідає, що у зв’язку з останніми подіями, нагадуємо про можливість використання електронних сервісів податкової.

Так ви можете сплатити визначені податкові зобов’язання або подати звітність, не відвідуючи ограни ДПС, скориставшись електронним кабінетом (за умови наявності електронного ключа або BankID).

Голова ДПС  також розповів, як ДПС посилює заходи безпеки щодо протидії загрозі поширення коронавірусу.

"Зранку провів позапланову селекторну нараду з регіонами з приводу епідемії коронавірусу COVID-19.

Всім відомо наскільки складною є ситуація в Італії, Франції, Німеччині та інших країнах. Як показує світова практика, на ранніх стадіях розповсюдження хвороби необхідно діяти рішуче. Ми вже бачимо, що країни, які діють на випередження, які провели заходи, що на той момент здавались непропорційними - відчутно зменшили кількість смертей.

Здоров’я людей понад усе. Тому сьогодні не може бути надмірних заходів безпеки. Як голова податкової я особисто відповідаю за здоров’я та життя наших працівників, тому обов’язок керівництва служби – бути на крок попереду. Ціна бездіяльності може виявитись надто високою.

Наголосив керівникам в регіонах, що зараз найвищий пріоритет – забезпечення безпеки співробітників служби та платників податків.

Ми вже розіслали територіальним органам лист із переліком невідкладних заходів, роз’яснуювальні постери та відео.

Знімаємо серію інформаційних відеоуроків з користування електронними сервісами. Використання електронного кабінету дозволить платникам менше відвідувати податкову і, тим самим, знизити небезпеку інфікування. Перші такі відео з’являться вже наступного тижня.

Закликаю і співробітників ДПС, і платників податків усвідомити серйозність ситуації. Кожен на своєму місці має вжити всіх заходів для того, щоб зберегти своє здоров’я та здоров’я своїх близьких. Впевнений, що колектив нової податкової покаже приклад ефективної командної роботи перед лицем цієї загрози".

***

Читайте також:

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»