• Посилання скопійовано

ДПСУ шукає голову: оголошено добір!

Уряд шукає кандидатів на посаду голови ДПСУ. Той, хто виграє конкурс, займатиме посаду на час карантину до дня визначення суб’єктом призначення або керівником державної служби переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства

ДПСУ шукає голову: оголошено добір!

Як зазначено в оголошенні Єдиного порталу вакансій державної служби НАДС, вимоги до кандидатів на посаду голови ДПСУ такі:

1) Освіта: вища – не нижче магістра.

2) Досвід роботи:

  • загальний стаж роботи – не менше семи років;
  • досвід роботи на посадах державної служби категорії «А» чи «Б» або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах у сфері державної податкової політики, державної політики з адміністрування єдиного внеску, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС, – не менше трьох років.

3) Володіння державною мовою – вільне.

4) Володіння іноземною мовою, яка є однією з офіційних мов Ради Європи (англійська та/або французька). 

 

Дата проведення добору – десята година ранку вівторка, 28 квітня. А кінцевий термін подачі документів – понеділок, 27.04.2020 р.

 

Умови праці:

  1. посадовий оклад – 29 400 гривень;
  2. надбавка до посадового окладу за ранг – відповідно до постанови КМУ від 18.01.2017 р. №15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;
  3. інші надбавки, доплати та премії відповідно до ст. 52 Закону «Про державну службу»;
  4. додаткові стимулюючі виплати у вигляді надбавки за інтенсивність праці та надбавки за виконання особливо важливої роботи відповідно до Положення про застосування стимулюючих виплат державним службовцям, затвердженого постановою КМУ від 18.01.2017 р. №15.

Якщо ви відповідаєте вимогам і умови праці вас влаштовують, і ви бажаєте взяти участь в конкурсі, то перелік документів, які для цього треба надати, можна переглянути тут.

 

Як подати документи на конкурс?

Особа, яка бажає взяти участь у доборі, подає відповідну інформацію онлайн через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС.

Інформація приймається з 25 квітня до 18 години 27 квітня 2020 року включно.

Адресат: служба управління персоналом Державної податкової служби України.

***

Читайте також: УВАГА! Уряд звільнив керівників ДПС та Держмитслужби (Верланова і Нефьодова)

Автор: Бикова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»