• Посилання скопійовано

Хто може зайняти пост голови ДПС: з'явився перелік претендентів

На пост нового голови ДПС претендують шість кандидатів

Хто може зайняти пост голови ДПС: з'явився перелік претендентів

На пост нового голови Податкової служби України претендують шість кандидатів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на подані декларації кандидатів на цю посаду.

Зокрема, серед інших на посаду голови податкової претендує народний депутат трьох скликань (2002, 2007 та 2012) та лідер «Європейської партії» Микола Катеринчук.

Також одним з кандидатів є фіскал Василь Поїзд, який також претендує на посаду заступника голови податкової. До цього очолював департамент організації протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Фіскальної служби.

Іншими претендентами є Герман Андес, який давно працює в Фіскальній службі, Єлизавета Рошуорова, Дмитро Іванов і Дмитро Олексієнко.

Нагадаємо, минулого тижня Кабінет міністрів звільнив Сергія Верланова з посади голови Податкової служби на тлі проблем з наповненням державного бюджету. На цій посаді Верланов пробув близько року.

Також уряд дозволив призначити главу податкової без конкурсу і уповноважив першого заступника міністра фінансів провести співбесіду з кандидатами.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»