• Посилання скопійовано

ДПС не може проводити позапланові перевірки за судовими рішеннями: новація Закону №466

З 23 травня за рішенням суду або слідчого судді документальні позапланові перевірки не проводяться

ДПС не може проводити позапланові перевірки за судовими рішеннями: новація Закону №466

ДПС в Івано-Франківській області інформує, що Законом №466-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» виключено пп. 78.1.11 ПКУ, в якому передбачено одну з підстав для проведення документальної позапланової перевірки.

Так, відтепер податкові органи не мають права проводити документальну позапланову перевірку на підставі отриманого судового рішення (слідчого судді) про призначення перевірки, винесену ними відповідно до закону.

***

Читайте також: Податкові перевірки та адміністрування податків: що змінив Закон №466

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПС у Івано-Франківській області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»