• Посилання скопійовано

Увага! Розпочато реорганізацію Держмитниці

2 листопада 2020 року до ЄДР внесли запис про припинення Київської митниці, як юридичної особи в результаті її реорганізації

Увага! Розпочато реорганізацію Держмитниці

Київська митниця Держмитслужби інформує, що 02 листопада 2020 року до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис щодо рішення про припинення Київської митниці Держмитслужби, як юридичної особи в результаті її реорганізації (код 43337359).

Реорганізація Київської митниці Держмитслужби, як територіального органу, здійснюється шляхом приєднання до Державної митної служби України на виконання вимог п. 1 постанови КМУ від 30.09.2020 р. №895 «Деякі питання територіальних органів Державної митної служби» та наказів Держмитслужби від 19.10.2020 р. №460 «Про утворення територіальних органів Державної митної служби як відокремлених підрозділів» та від 27.10.2020 р. №480 «Про реорганізацію територіальних органів Держмитслужби».

Київською митницею Держмитслужби 29 жовтня 2020 року видано наказ №431-рг «Про затвердження складу комісії та Плану заходів з реорганізації Київської митниці Держмитслужби шляхом її приєднання до Державної митної служби України», яким затверджено персональний склад комісії з реорганізації Київської митниці Держмитслужби та встановлено 2-місячний строк заявлення кредиторами вимог до Київської митниці Держмитслужби з дня оприлюднення повідомлення щодо рішення про її припинення як юридичної особи. Вимоги кредиторів приймаються включно до 4 січня 2021 року.

Головою Комісії з реорганізації Київської митниці Держмитслужби призначено Іраклія Катамадзе (сина Грігола Катамадзе, Президента Асоціації Платників Податків України - ред.).

Поштова адреса Київської митниці Держмитслужби: 03124, м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 8-А.

Електронна пошта: kv.post@customs.gov.ua

Тел./факс (044) 457-96-77, 457-27-66.

***

Від редакції: Нагадаємо, що 5 жовтня ДПС повідомила про утворення територіальних органів як її відокремлених підрозділів.

До кінця року будуть реалізовані заключні кроки щодо забезпечення функціонування ДПС як єдиної юридичної особи. Тобто нова структура має запрацювавти вже з початку 2021 року. Перелік новий територіальних органів ДПС можна передивитися тут.

***

Читайте також: Незабаром ДМС та ДПС стануть єдиними юрособами: рішення Уряду

Джерело: ДМСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»