• Посилання скопійовано

Хто може стати новим керівником ДПС: перелік кандидатів (оновлено)

НАДС розмістило перелік кандидатів на посаду голови ДПС. Серед них діючий керівник Любченко, його заступники Рубан Н. та Олейніков Є.

Хто може стати новим керівником ДПС: перелік кандидатів (оновлено)

Нагадаємо, що 17 березня було затверджено Розпорядження №203-р про оголошення конкурсу на зайняття посади Голови ДПС. 24 березня строк подання документів для участі закінчився. Про це ми писали тут.

І ось наразі національне агентство з питань державної служби оприлюднило список кандидатів на посаду голови Державної податкової служби. 

За даними відомства, всього на участь в конкурсі на посаду нового керівника ДПС зареєстровано 9 кандидатів. Перелік можна переглянути тут. Серед них:

  • діючий керівник Податкової служби Олексій Любченко;
  • екс-заступник міністра фінансів Василь Шкурак;
  • діючі заступники голови ДПС Наталія Рубан і Євген Олейніков
  • екс-керівник Офісу великих платників податків ДФС Євген Бамбізов;
  • екс-керівник Головного управління ДФС в Києві Дмитро Зенін.

Наступний етап конкурсного відбору – тестування (знання законодавства та тестування на абстрактне мислення), перевірка на володіння іноземною мовою та співбесіда з Комісією з питань вищого корпусу. Відеозапис співбесід можна буде переглянути на офіційному каналі НАДС в YouTube вже наступного дня після їх проведення. 

 

UPD_06/04/2021

За повідомленням НАДС, 29 березня тестування на посаду  Голови державної податкової служби України проходили 8 осіб (від ред. ПІБ осіб не наведено). Але тестування – це лише один із етапів конкурсної процедури. Адже за рішенням конкурсної комісії, учасники ще можуть проходити розв’язання ситуаційних завдань. На кандидатів, які успішно пройшли тестування, чекають співбесіди. 

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»