• Посилання скопійовано

Скільки перевірок запланував ПФУ на 2022 рік: проєкт плану

На інспекційному сайті з'явився проєкт плану перевірок ПФУ на 2022 рік. Фахівці ПФУ планують провести перевірки у 1157 суб'єктів господарювання

Скільки перевірок запланував ПФУ на 2022 рік: проєкт плану

Ми вже вказували, що ДРС нагадувала контролюючим органам про необхідність до 15 жовтня 2021 року визначити перелік суб’єктів господарювання, які підпадають під планові заходи державного нагляду (контролю) у 2022 році, та забезпечити внесення відомостей про таких суб’єктів господарювання до Інспекційного порталу.

І ось 12 жовтня на Інспекційному порталі з'явився проєкт плану перевірок Пенсійного фонду України на 2022 рік. Наразі він налічує 1157 суб'єкти господарювання, яких віднесено до незначного, середнього та високого ступеня ризику. Перевірити, чи включене ваше підприємство до проєкту перевірок можна за посиланням за назвою чи кодом ЄДРПОУ. 

Про появу проєктів планів інших контролюючих органів повідомимо окремо. Слідкуйте за новинами.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»