• Посилання скопійовано

ДПС розробила новий сервіс «Податковий блок»: що він передбачає?

Новий модуль Інформаційно-комунікаційної системи ДПС «Податковий блок» призначений для обліку податкових надходжень у розрізі територіальних громад

ДПС розробила новий сервіс «Податковий блок»: що він передбачає?

Державна податкова служба України розповідає, що проект EU4PFM надає їм всебічну підтримку для впровадження важливих трансформацій. 

Днями закінчено розробку та проведено тестування  нового модуля Інформаційно-комунікаційної системи ДПС «Податковий блок», призначеного для обліку податкових надходжень у розрізі територіальних громад. 

У рамках проведеної в Україні реформи децентралізації запроваджено нові вимоги щодо обліку податків. 

Програма EU4PFM здійснювала фінансування розробки цього IT-рішення та надавала експертну допомогу для підготовки  внутрішніх процедур щодо його функціонування. 

Розробка нового модуля Інформаційно-комунікаційної системи ДПС «Податковий блок», призначеного для обліку податкових надходжень у розрізі територіальних громад, забезпечить: 

  • прозорість обліку податкових надходжень; 
  • автоматизацію обліку згідно з вимогами законодавства; 
  • доступність і оперативність отримання інформації щодо податкових надходжень для користувачів: органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.    

Україна здолає все і стане сильнішою!

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»