• Посилання скопійовано

ДПСУ затвердила власні Правила корпоративної культури: норми, правила, цінності, етичні стандарти

Відтепер збирання податків проводитиметься етично, а самі податківці відчуватимуть відповідальність та соціальний захист: у Державній податковій службі України затверджено Правила корпоративної культури

ДПСУ затвердила власні Правила корпоративної культури: норми, правила, цінності, етичні стандарти

Правила корпоративної культури Державної податкової служби України затвердила в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко. Формування Правил відбулося за результатами проведеного опитування працівників і обговорення у структурних підрозділах апарату та територіальних органах ДПС.

Правила розроблено з метою формування в органах ДПС сучасної корпоративної культури – певної системи норм, правил, цінностей, етичних стандартів, що поділяються усіма працівниками Служби. Вони впливають на якість роботи та мотивацію співробітників, їх ставлення до покладених обов’язків, характер особистісних та виробничих відносин, оскільки допомагають розвивати у співробітників почуття ідентичності, відповідальності, відчуття соціального захисту, а також привабливість ДПС як роботодавця.

Також Правила корпоративної культури Державної податкової служби України покликані сприяти реалізації місії ДПС. 

Із новими Правилами корпоративної культури у ДПСУ можна ознайомитися за посиланням.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»