• Посилання скопійовано

Надія є: нардепи можуть не підтримати скасування мораторію на перевірки ДПС

Железняк наголосив, що з голосами на підтримку скасування мораторію - біда. Наразі з нардепів ніхто голосувати не збирається. Але подивимося, як проходитиме голосування за законопроєкт вже у залі

Надія є: нардепи можуть не підтримати скасування мораторію на перевірки ДПС

Нагадаємо, що 5 вересня КМУ схвалив законопроєкт «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок». Ним  передбачено, що з 1 жовтня 2023 року відновлюється проведення документальних (планових та позапланових) перевірок, проведення яких було заборонено до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України.

А 6 вересня Железняк у своєму Телеграм-каналі підкреслив, що урядовий законопроєкт ще в Раді не зареєстровано.

Але з дати такої реєстрації є ще 14 днів на альтернативні. І за графіком роботи ВРУ на той момент у вересні засідання вже не буде. Тобто не то що прийняти, а навіть розглянути цей закон у першому читанні  нереально до жовтня. 

Окремо він наголосив, що з голосами на підтримку скасування мораторію - біда. Наразі з нардепів ніхто голосувати не збирається. Але подивимося, як проходитиме голосування за законопроєкт вже у залі.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»