• Посилання скопійовано

ДРС збирає пропозиції бізнесу щодо зайвих звітностей

Зараз Державна регуляторна служба активно збирає дані щодо форм звітності, які підприємці вважають зайвими або обтяжливими для їх діяльності

ДРС збирає пропозиції бізнесу щодо зайвих звітностей

«Покращення умов ведення бізнесу залежить і від самих підприємців, а команда ДРС завжди готова допомогти в цьому»,зазначив Голова ДРС Олексій Кучер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

 

Яким чином?

Зараз Державна регуляторна служба України активно збирає дані щодо форм звітності, які підприємці вважають зайвими або обтяжливими для їх діяльності, щоб скоротити її кількість до мінімуму.

Для цього переходьте та заповнюйте гугл-форму за посиланням.  

Також, щоб отримати реальний алгоритм вирішення проблеми свого бізнесу звертайтесь до чатботу від ДРС «Бізнес під час війни».

Або записуйтесь на консультації від фахівців Служби на порталі Дія.Бізнес.

«Чекаємо на ваші пропозиції, щоб разом покращувати законодавчу базу для бізнес-процесів», – Олексій Кучер.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»