• Посилання скопійовано

УВАГА! Нових податкових перевірок поки що не буде (не підписано Закон)

Станом на 1 грудня Закон №3453 ще не підписано та офіційно не опубліковано. Тож саме 1 грудня ДПС не має права проводити перевірки у відповідних категорій платників

УВАГА! Нових податкових перевірок поки що не буде (не підписано Закон)

Ми вже вказували, що ще 25 листопада ВРУ розглянула та не підтримала проєкти постанов ВРУ про скасування рішення ВРУ про прийняття в другому читанні та в цілому проєкту Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок (реєстр. №10016-д від 16.10.2023).

Відповідно законопроєкт №10016-д вже був підписаний спікером ВРУ та його було передано на підпис Президенту.

Але станом на 1 грудня відповідний Закон ще не підписано та офіційно не опубліковано (про це свідчить інформація з картки законопроєкту на сайті ВРУ). 

Тож саме 1 грудня ДПС не має права проводити у відповідних категорій платників перевірки. Свій аналіз норм Закону №3453 (законопроєкт №10016-д) ми наводили тут.

Сам Закон №3453 має запрацювати з наступного дня після офіційного опублікування. 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»