• Посилання скопійовано

Отримати відомості про доходи від ДПС тепер можна й у смартфоні

У розділі «Послуги» мобільного застосунку «Моя податкова» слід обрати «Отримати відомості про суми виплачених доходів» та вказати необхідний період щодо доходів

Отримати відомості про доходи від ДПС тепер можна й у смартфоні

ДПСУ розповідає, що отримати відомості про доходи стало ще простіше та зручніше.

Завантажуй в App Store/Google Play мобільний застосунок «Моя податкова», ідентифікуйся онлайн з використанням КЕП або хмарного підпису.

У розділі «Послуги» обирай «Отримати відомості про суми виплачених доходів» і вказуй необхідний період* та отримуй результат за 5 хвилин.

Крім того, нагадуємо, що швидко отримати відомості про доходи можна у меню «ЕК для громадян» приватної частини Електронного кабінету.

Цінуй свій час та приєднуйся.

* Відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються починаючи з І кварталу 1998 року за будь-які п’ять років (поквартально), з І кварталу 2021 року - поквартально в розрізі місяців із зазначенням номера кварталу та місяця. Відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 50 днів після його закінчення.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»