• Посилання скопійовано

Міжнародна співпраця ДПС щодо реалізації Національної стратегії доходів триває

Під час роботи місії в.о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко презентувала конкретні кроки для організації успішної реалізації НСД у частині податкового адміністрування та обговорила з міжнародними партнерами-учасниками місії можливі напрями отримання технічної допомог

Міжнародна співпраця ДПС щодо реалізації Національної стратегії доходів триває

Завершився дводенний візит в. о. Голови Державної податкової служби України Тетяни Кірієнко до м. Відень, Австрія, що відбувся в межах тижневої місії Міжнародного валютного фонду.

Робота місії була присвячена організації реалізації нещодавно схваленої Кабінетом Міністрів України Національної стратегії доходів до 2030 року. На запрошення МВФ участь у заході беруть представники Міністерства фінансів України, Державної податкової служби України та Державної митної служби України, а також представники Світового банку, Представництва ЄС в Україні, Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), Офісу технічної допомоги Департаменту Казначейства США, HMRC, USAID та Програми ЄС з підтримки системи управління державними фінансами в Україні (EU4PFM). 

Під час роботи місії в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко презентувала конкретні кроки для організації успішної реалізації НСД у частині податкового адміністрування та обговорила з міжнародними партнерами-учасниками місії можливі напрями отримання технічної допомоги.

«Ми вдячні МВФ, всім нашим міжнародним партнерам за постійну надійну підтримку в процесах реформування ДПС та готовність надання допомоги задля успішної реалізації НСД у частині податкового адміністрування. Ваша допомога відіграє важливу роль при реалізації проєктів з розвитку Служби», – зазначила Тетяна Кірієнко.

У роботі місії участь від ДПС беруть в. о. заступника Голови ДПС Євгеній Сокур та директор Департаменту оподаткування юридичних осіб Тетяна Гречана.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»