• Посилання скопійовано

Бажаєте подати скаргу до ДПС – звертайте увагу на актуальність своїх поштових адрес

Податківці просять звертати особливу увагу на зазначення у поданих скаргах актуальних поштових адрес (у тому числі поштових індексів), які вказуються скаржником для інформування про прийняті рішення

Бажаєте подати скаргу до ДПС – звертайте увагу на актуальність своїх поштових адрес

У разі оскарження в адміністративному порядку рішень територіальних органів ДПС (крім рішень про відмову у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних), з метою своєчасного отримання прийнятих за результатами розгляду скарг рішень Державної податкової служби України, ДПСУ просить звертати особливу увагу на зазначення у поданих скаргах актуальних поштових адрес (у тому числі поштових індексів), які вказуються скаржником для інформування про прийняті рішення.

Для зручності та оперативності листування також слід вказувати адресу електронної пошти скаржника.

Крім того, у разі подання скарги через електронний кабінет обов’язково обирати адресата (одержувача) поданої скарги – Державну податкову службу України.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»