• Посилання скопійовано

Увага! Активізувались шахраї під виглядом ДПС

Кіровоградським податківцям надходять звернення від платників, які отримували телефонні дзвінки від невідомих осіб, що представлялися посадовими особами, з проханням надати матеріальну допомогу

Увага! Активізувались шахраї під виглядом ДПС

ДПС у Кіровоградській області повідомляє про те, що до суб’єктів господарювання, які перебувають на обліку в ГУ ДПС у Кіровоградській області, телефонували невідомі особи від імені посадових осіб ГУ ДПС у Кіровоградській області з проханням надати матеріальну допомогу.

Зловмисники використали номери телефонів: 068-474-38-82; 068-692-18-89.

Просимо бути пильними: у разі надходження дзвінків від імені посадових осіб Головного управління ДПС у Кіровоградській області з метою отримання коштів чи висування інших незаконних вимог слід одразу повідомляти про це підрозділи Національної поліції. 

Джерело: ДПС у Кіровоградській області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»