• Посилання скопійовано

За матеріалами БЕБ відшкодовано майже 44 млн грн несплачених податків за видобування корисних копалин

Слідство БЕБ встановило службову особу гірничовидобувного підприємства на Дніпропетровщині, яка не повністю сплатила рентну плату за користування надрами для видобування корисних копалин. Внаслідок таких дій до бюджету країни не надійшло майже 44 млн грн

За матеріалами БЕБ відшкодовано майже 44 млн грн несплачених податків за видобування корисних копалин

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Полтавській області скерували справу до суду стосовно ухилення від сплати податків за видобування залізної руди. Збитки, завдані державі, відшкодовано у повному обсязі.

Слідство встановило службову особу гірничовидобувного підприємства на Дніпропетровщині, яка не повністю сплатила рентну плату за користування надрами для видобування корисних копалин. У наслідок таких дій до бюджету країни не надійшло майже 44 мільйони гривень.

За результатами проведених слідчих дій фігурант у повному обсязі сплатив збитки, завдані державі.

Наразі матеріали справи скеровано до суду.

Досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 Кримінального Кодексу України, здійснювали детективи ТУ БЕБ у Полтавській області. Процесуальне керівництво – Полтавська обласна прокуратура.

Джерело: Бюро економічної безпеки України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»