• Посилання скопійовано

Особливості обміну даними між судом та учасником судового процесу в Е-суді

Для документів за типом «Реєстраційна картка вхідного документа» та «Реєстраційна картка вхідної електронної пошти» реалізовано їх збереження як у звичайному режимі, так і в режимі «Зберегти з відправкою до ЕС»

Особливості обміну даними між судом та учасником судового процесу в Е-суді

Е-суд на своїй сторинці у Фейсбуці розмістив особливості обміну даними між судом та учасником судового процесу.

Для документів за типом «Реєстраційна картка вхідного документа» та «Реєстраційна картка вхідної електронної пошти» реалізовано їх збереження як у звичайному режимі, так і в режимі «Зберегти з відправкою до ЕС».

У випадку збереження вказаних карток у звичайному режимі системою НЕ ФОРМУЄТЬСЯ HTML-форма останньої, відповідно в електронному кабінеті такі картки не матимуть структурованого вигляду при її відкритті. Натомість якщо до такої картки прикріплено більше одного файлу, то при їх відкритті відображатиметься перший прикріплений файл, а решта прикріплених файлів будуть доступні у підрозділі «Додатки» нижче відкритого документа, до якого вони були прикріплені.

Таким чином, якщо вказані картки збережені у звичайному режимі та не містять жодного прикріпленого файлу, при їх відкритті в кабінеті відображатиметься повідомлення «Файли-додатки не прикріплено».

У випадку збереження вказаних карток у режимі «Зберегти з відправкою до ЕС» системою СФОРМУЄТЬСЯ HTML-форма останньої, відповідно в ЕКЕС такі картки матимуть структурований вигляд при її відкритті.

Рубрика: Право і відповідальність/Судова практика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Судова практика»