• Посилання скопійовано

Розписано штрафи для власників домашніх тварин

Мінрегіон хоче ввести штрафи за неприбирання екскрементів котів і собак на вулиці

Розписано штрафи для власників домашніх тварин

В случае одобрения этой инициативы, владельцам домашних животных придется платить от 17 до 51 грн. Соответствующим законопроектом предлагается также штрафовать должностных лиц на 51-85 грн за нарушение требований, которые касаются уборки отходов за животными.

Министерство также предлагает повысить в несколько раз ряд других штрафов. В частности, относительно нарушений при заключении договоров на услуги по уборке бытовых отходов и раздельного сбора бытовых отходов.

Гражданам такая вина может обойтись в 340-1360 грн. Предпринимателей предложено за аналогичные действия наказывать штрафом в 850-1700 грн.

Документ должен получить одобрение правительства и парламента Украины.

Джерело: ТСН

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»