• Посилання скопійовано

Штраф за перешкоджання держспоживінспектору не залежить від системи оподаткування

Держспоживінспекція роз'яснила питання щодо накладення адміністративно-господарських стягнень за порушення законодавства про захист прав споживачів

Штраф за перешкоджання держспоживінспектору не залежить від системи оподаткування

Госпотребинспекция отметила, что в случае создания препятствий ее должностным лицам к субъектам хозяйствования применяется административно-хозяйственный штраф в размере от 1 до 10 процентов стоимости реализованной продукции за предыдущий календарный месяц, но не менее 10 НМДГ.

При этом размер штрафной санкции не зависит от системы налогообложения, применяемой предприятием. Также авторы письма сообщили, что на сегодня законодательством не предусмотрено освобождение субъектов хозяйствования от ведения обязательного учета доходов и расходов (письмо от 12.08.2013 г. № 3696-3-11/8).

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»