• Посилання скопійовано

Порядок скасування штрафів - у проекті від Мінфіну

ДФСУ оприлюднила проект наказу Мінфіну „Про затвердження Порядку скасування штрафних (фінансових) санкцій, нарахованих на суму податкового зобов’язання, яку платник податків сплатив без оскарження податкового повідомлення-рішення”

Порядок скасування штрафів - у проекті від Мінфіну

Проект Наказу (Завантажити) >>>

Порядок (Завантажити) >>>

Додаток до Порядку скасування штрафних (фінансових) санкцій, нарахованих на суму податкового зобов’язання, яку платник податків сплатив без оскарження податкового повідомлення-рішення (пункт 3 розділу ІІ) (Завантажити) >>>

Порядок розроблено  з метою визначення послідовності дій платників податків і контролюючих органів при скасуванні штрафних (фінансових) санкцій, нарахованих на суму визначеного контролюючим органом податкового зобов’язання, яку платник податків сплатив в терміни, визначені ПКУ, без оскарження податкового повідомлення-рішення, на період дії цього пункту.

Затвердження Порядку, на думку його авторів, сприятиме недопущенню працівниками органів ДФС порушень норм Кодексу при скасуванні штрафних (фінансових) санкцій та створить умови для виконання покладених на органи державної фіскальної служби завдань і функцій.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань можна надсилати упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника (Державна фіскальна служба України): поштову – 04655, м. Київ, Львівська площа, 8, та електронну – odanilova@sfs.gov.ua.

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»