• Посилання скопійовано

Як через Е-кабінет подати ф. №20-ОПП, №1-ОПП, та ф. №17-ОПП?

Через режим «Введення звітності» Е-кабінету можна створити та подати повідомлення за ф. №20-ОПП (J/F1312002) та заяви за ф. №1-ОПП (J1312101), ф. №17-ОПП (J/F1312201)

Як через Е-кабінет подати ф. №20-ОПП, №1-ОПП, та ф. №17-ОПП?

Податківці у підкатегорії 119.11 «ЗІР» нагадують, що подання документів засобами електронного зв’язку в електронній формі здійснюється платниками відповідно до норм ПКУ та Порядку №557.

Згідно з п. 3 розділу ІІ Порядку платник створює електронні документи у строки та відповідно до порядку, що визначені законодавством для відповідних документів в електронному та паперовому вигляді, із зазначенням всіх обов’язкових реквізитів.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.sfs.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДФС.

В відкритій та приватній частинах Електронного кабінету у розділі «Допомога» розміщено покрокову інструкцію щодо створення електронних документів за допомогою режиму «Введення звітності».

Режим «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету забезпечує можливість створення та подання до відповідного контролюючого органу податкової, фінансової, статистичної звітності, звітності з ЄСВ, в тому числі повідомлення за ф. №20-ОПП (J/F1312002) та заяв за ф. № 1-ОПП (J1312101), ф. №17-ОПП (J/F1312201).

 

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»