• Посилання скопійовано

Чи можна виправити неправильно заповнений рядок 032 об'єднаної звітності?

Окреме коригування рядка 032 Порядком №4 не передбачено. Його можливо скоригувати у разі одночасно наявної помилки у розд. I та/або розд. II додатка 4ДФ

Чи можна виправити неправильно заповнений рядок 032 об'єднаної звітності?

Податківці у підкатегорії 103.25 «ЗІР» зауважили, що порядок проведення коригувань Розрахунку визначений розд. V Порядку.

Коригування поданого і прийнятого Розрахунків проводяться на підставі самостійно виявлених платником помилок, а також на підставі повідомлень про помилки, виявлені контролюючим органом (п. 1 розд. V Порядку).

Відповідно до п. 10 розд. V Порядку коригування показників додатка 4ДФ до Розрахунку проводиться таким чином:

  • у розд. I: для виключення одного помилкового рядка з попередньо поданої (прийнятої) інформації потрібно повторити всі графи такого рядка і у графі 10 указати «1» – на виключення рядка;
  • для введення нового або пропущеного рядка потрібно повністю заповнити всі його графи й у графі 10 указати «0» – на введення рядка;
  • для заміни одного помилкового рядка іншим потрібно виключити помилкову інформацію відповідно до абзацу другого п.п. 1 п. 10 Порядку та ввести правильну інформацію відповідно до абзацу третього п.п. 1 п. 10 Порядку, тобто повністю заповнити два рядки, один з яких виключає попередньо внесену інформацію, а другий вносить правильну інформацію. У такому разі в першому рядку в графі 10 указується «1» – рядок на виключення, а в другому – «0» – рядок на введення.

Враховуючи зазначене, коригуванню підлягають показники, що зазначені у розділах I, II додатка 4ДФ, рядок 032 у Розрахунку та у додатку 4ДФ можливо скоригувати у разі одночасно наявної помилки у розд. I та/або розд. II додатка 4ДФ, окреме коригування цього рядка Порядком не передбачено.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»