• Посилання скопійовано

З 1 жовтня у Києві діють нові правила використання паркувальних талонів

Відсьогодні в Україні змінюються правила використання місячних паркувальних талонів, квартальних абонементів, а також їхній зовнішній вигляд

З 1 жовтня у Києві діють нові правила використання паркувальних талонів

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, передає УНН.

«На талоні з’явилось поле для обов’язкового заповнення автомобільного номера. Відтепер кожен талон закріплено тільки за однією машиною. Без заповнення графи талон є недійсним», – йдеться у повідомленні.

Придбати талони та абонементи можна у таких пунктах:

Абонемент коштує:

  • на місяць на всіх зонах 630 грн, у II та III зоні – 441 грн, у III зоні – 315 грн;
  • на квартал – 1465 грн із можливістю користуватись будь-яким паркувальним майданчиком підприємства протягом трьох місяців. 

«Придбаний талон потрібно покласти на панель під лобове скло або скористатися утримувачем і закріпити на дзеркалі заднього виду. Кожен талон на паркування захищений голограмою та унікальним ідентифікаційним номером. Дизайн талонів змінюється щомісяця», – нагадали у КМДА.

Нагадаємо, закон, яким поліції дозволяється фото- та відефіксація порушень парковки автомобіля та яким запроваджуються нові штрафи за порушення правил паркування, набув чинності у четвер, 27 вересня.

***

Читайте також:

Джерело: УНН

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»