• Посилання скопійовано

Заради «спрощенців» податкова подовжила собі робочий день

Керівництвом ДПСУ прийнято рішення запровадити подовжений робочий день на весь період перереєстрації платників єдиного податку.

До 25 січня 2012 року податкові органи працюватимуть у будні дні до 20:00, у суботи — до 16:00 (вихідний — неділя).

Фахівці податкової звертають увагу, що перед візитом до інспектора не всім підприємцям-«спрощенцям» треба попередньо звертатися до держреєстратора за отриманням витягу з Єдиного реєстру. До 25 січня така потреба є лише у тих платників, хто щойно зареєструвався або змінює вид діяльності за КВЕД.

У ДПС висловлюють впевненість, що зазначені заходи допоможуть уникнути дискомфорту й у встановлені Податковим кодексом строки всі підприємці встигнуть перереєструватися.

Для цього у податкових інспекціях до приймання документів від «спрощенців» залучили додаткову кількість працівників з інших підрозділів.

Станом на 12 січня до податкових органів України надійшло 343 тис. заяв від підприємців про перехід на нову модель спрощеної системи оподаткування. Черг або скарг від платників у інспекціях не зафіксовано.

 

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»