• Посилання скопійовано

ЄП з тогорічних доходів

Яким чином буде оподатковуватися дохід фізособи-підприємця — платника єдиного податку першої або другої групи, отриманий від суб’єктів господарювання (не платників єдиного податку) у звітному році за роботи (послуги), виконані у 2011 році? Чи може такий платник у 2012 році перебувати на першій або другій групі платників єдиного податку?

Доходи фізичної особи — підприємця — платника єдиного податку першої або другої групи, отримані від суб’єктів господарювання (неплатників єдиного податку) у звітному році за роботи (послуги), виконані минулого року, оподатковуються за ставкою 15%. І оскільки такі доходи були отримані платниками єдиного податку першої або другої групи за роботи (послуги), виконані минулог року, то умови перебування на першій або другій групі платників єдиного податку такими платниками єдиного податку не порушуються.

 

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»