• Посилання скопійовано

Понад 98 % підприємців Києва вже отримали свідоцтва платника єдиного податку нового зразку

Про це повідомила Голова Державної податкової служби у м. Києві Ірина Носачова під час зустрічі зі столичними представниками малого та середнього бізнесу.

За словами керівника столичного податкового відомства вказані свідоцтва з початку поточного року вже замінили більш ніж 83 тисячі фізичних осіб-підприємців, які перебувають на обліку в органах ДПС у м. Києві. 12,5 тисяч свідоцтв отримали юридичні особи, які використовують спрощену систему оподаткування.

Під час зустрічі Ірина Носачова закликала всіх підприємців Києва, хто ще з певних причин не отримав свідоцтво, завітати до податкової інспекції в зручний час. «Всі свідоцтва нового зразку виписані та очікують на Вас!», – запевнила Ірина Вікторівна.

Нагадаємо, свідоцтва про сплату єдиного податку та патенти про сплату фіксованого податку, видані у 2011 році, діяли до 1-го червня 2012 року, у зв’язку з чим платники, які використовують спрощену систему оподаткування мали необхідність у отриманні свідоцтв нового зразку.

 

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»