• Посилання скопійовано

Кількість «спрощенців» за останні півроку збільшилась на 15%

Кількість "спрощенців" за останні півроку збільшилася на 15%, і вони стали платити в чотири рази більше податків, повідомила прес-служба ДПС.

Голова ДПС Олександр Клименко вважає, що прогнози податкової щодо збільшення кількості дрібних підприємств виправдалися.

"Наші прогнози виправдалися, наші розрахунки були професійними. Що стосується "спрощенців", то їх кількість сьогодні зросла на 15%. Ми провели всі необхідні послуги, ми разом провели дуже масштабну перереєстрацію, видали безстрокові свідоцтва, надали всі необхідні роз’яснення - це була дуже копітка, професійна робота, ми майже прийшли до кожного, хто потребував нашої уваги, наших роз’яснень", - сказав Клименко.

За його словами, в Україні з’явилося 149 тисяч нових підприємців, а сплата податків від цієї категорії платників збільшилася в чотири рази.

Клименко також повідомив, що податкова йде назустріч малому та середньому бізнесу і легко відшкодовує ПДВ.

"Ми також за перше півріччя зробили дуже великий крок назустріч малому та середньому бізнесу, і сьогодні суми, які заявляються цим середнім сегментом, відшкодовуються вчасно", - сказав Клименко.

За його словами, відшкодування в автоматичному режимі отримують 1,5 тисячі підприємств.

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»