• Посилання скопійовано

13 вересня - останній день подання заяви щодо переходу на спрощену систему

13 вересня 2013 року - останній день подання заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування з IV кварталу 2013 року та розрахунку доходу за попередній календарний рік

13 вересня - останній день подання заяви щодо переходу на спрощену систему

Головне управління Міндоходів у м. Києві нагадує платникам податків, які бажають перейти на спрощену систему оподаткування, що 13 вересня 2013 року - останній день подання заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування з IV кварталу 2013 року та розрахунку доходу за попередній календарний рік. 

Відповідно пп.298.1.4 п.298.1 ст.298 Податкового кодексу України суб'єкт господарювання, який є платником інших податків і зборів відповідно до норм цього Кодексу, може прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до органу доходів і зборів не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу. Такий суб'єкт господарювання може здійснити перехід на спрощену систему оподаткування один раз протягом календарного року.

 

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»