• Посилання скопійовано

19 вересня - останній термін сплати авансового внеску спрощенцями

Податківці нагадують, що 19 вересня 2014 року – кінцевий термін сплати авансового внеску платниками єдиного податку І та ІІ груп

19 вересня - останній термін сплати авансового внеску спрощенцями

Головне управління Міндоходів у м. Києві нагадує, що платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.

Такі платники єдиного податку можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий (звітний) період (квартал, рік), але не більш як до кінця поточного звітного року.

Сплата єдиного податку здійснюється за місцем податкової адреси платника.

При цьому, якщо кінцевий термін сплати припадає на вихідний або святковий день, то строк сплати переноситься на попередній робочий день. Отже, 19 вересня 2014 року - кінцевий термін сплати авансового внеску єдиного податку фізичними особами-підприємцями, які застосовують спрощену систему оподаткування та обрали для себе І та ІІ групи.

Порядок нарахування та строки сплати єдиного податку визначені статтею 295 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755.

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»