• Посилання скопійовано

Юрособа може перейти на спрощену систему протягом року

Юридична особа має право перейти на спрощену систему один раз протягом календарного року

Юрособа може перейти на спрощену систему протягом року

ДФСУ у роз'ясненні від 30.09.2014 року нагадала, що суб’єкт господарювання, який є платником інших податків і зборів може перейти на спрощену систему оподаткування. Зробити це можна шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 днів до початку наступного календарного кварталу.

Юридична особа має право перейти на спрощену систему один раз протягом календарного року. До поданої заяви додається розрахунок доходу за попередній календарний рік.

Такий перехід може бути здійснений за умови, якщо протягом календарного року, що передує періоду переходу на спрощену систему, суб’єктом господарювання дотримано відповідні вимоги.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»