• Посилання скопійовано

Зміна виду госпдіяльності "єдинником": у який термін подати заяву?

ДФСУ роз'яснила, у який термін доцільно подавати заяву про внесення змін до Реєстру платників єдиного податку в частині нового виду діяльності

Зміна виду госпдіяльності "єдинником": у який термін подати заяву?

Як відомо, у разі зміни виду дільності платникові єдиного податку слід скласти та подати у довільній формі заяву. Проте конкретний строк для її подання Податковим кодексом не встановлено.

З огляду на це, ДФС у листі від 06.05.2016 р. №10233/6/99-99-12-02-03-15  радить подавати заяву про зміну видів господарської діяльності першого числа місяця, наступного за податковим (звітним) періодом, аналогічно до положень Кодексу про відмову від спрощеної системи оподаткування.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»