• Посилання скопійовано

Мінфін повідомив, що не готує змін до спрощеної системи оподаткування

У відповідь на звернення Оксани Продан Міністерство фінансів відповіло, що на сьогодні не розробляє проекти законів, які стосувалися б спрощеної системи оподаткування

У листопаді 2017 року народний депутат України Оксани Продан звернулася до Міністерства фінансів України із депутатським зверненням щодо питання підготовки Міністерством законопроектів, якими пропонувалася б зміна, звуження чи ліквідація спрощеної системи оподаткування.

У відповідь на зазначене депутатське звернення Міністерство фінансів України надало відповідь, у якій повідомило про те, що на сьогодні Міністерством не розробляються проекти законів, які стосувалися б спрощеної системи оподаткування.

Джерело: Всеукраїнське об'єднання малого і середнього бізнесу «Фортеця»

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»