• Посилання скопійовано

Увага! З 22 жовтня діють нові реєстраційні документи для «єдинників»

Сьогодні, 22 жовтня, в «Офіційному віснику» №81 опубліковано Наказ №308. Відповідно з цієї дати втратила чинність «стара» форма заяви для вибору спрощеної системи і повинна діяти нова

Увага! З 22 жовтня діють нові реєстраційні документи для «єдинників»

Як ми повідомляли раніше, Наказом Мінфіну від 16.07.2019 р. №308 затверджено нові форми:

Сьогодні, 22 жовтня, Наказ №308 був опублікований в «Офіційному віснику» №81 і набирає чинності (з дня його офіційного опублікування).

Отже, з 22 жовтня для обрання або переходу на спрощену систему слід застосовувати нові форми заяви. Також з цієї дати для отримання витягу з Реєстру єдинників слід застосовувати нову форму запиту. Про заповнення нових форм ми писали у нашій аналітиці тут.

Зауважимо, що наразі такі заяви та запит можна надавати в паперовій формі або відправляти через Е-кабінет за допомогою меню «Листування з ДФС». Про це ми писали тут.

На жаль, окремого формату для їх подання в електронному вигляді ДПС так і не створила. Тому чекаємо. Територіальні податківці підтвердили необхідність використання нової форми заяви для обрання або переходу на спрощену систему. Про це читайте тут

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»