• Посилання скопійовано

ФОП отримав одноразову допомогу: чи можна працювати в локдаун?

При отриманні карантинної допомоги відсутня передумова повного зупинення бізнесу ФОПом з 8 по 24 січня 2021 року. Але заборонені види діяльності здійснювати не можна

ФОП отримав одноразову допомогу: чи можна працювати в локдаун?

ДПС у Львівській області пояснює, чи може ФОП здійснювати діяльність під час локдауну, якщо така особа отримала допомогу за програмою «Допомога ФОПам і працівникам – 8000 грн».

Понад 480 тис. осіб звернулося за допомогою, передбаченою програмою підтримки бізнесу на час карантину.

Чи можна під час запровадженого посиленого карантину отримувати підприємницькі доходи у випадку отримання таким ФОП допомоги у розмірі 8000 грн?

При отриманні зазначеної допомоги відсутня передумова повного зупинення бізнесу підприємцем з 8 по 24 січня 2021 року.

Отже, якщо постановою КМУ від 09.12.2020 р. №1236 обмежувальні заходи щодо певного виду діяльності відсутні, то фізична особа – підприємець має право отримувати доходи від такої діяльності попри одержання державної фінансової підтримки.

***

Читайте також:

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»