• Посилання скопійовано

31 грудня – граничний термін подання заяви на одноразову карантинну допомогу для ФОП та працівників

До уваги застрахованих осіб (ФОП та працівників)! 31 грудня завершується термін подання заяви на одноразову карантинну допомогу (8000 грн)

31 грудня – граничний термін подання заяви на одноразову карантинну допомогу для ФОП та працівників

Нагадуємо, що Законом №1071 запроваджено  три види одноразової допомоги бізнесу:

  • допомога працівникам юросіб,
  • компенсація ЄСВ юрособам,
  • допомога застрахованим фізособам (працівникам та ФОП).

Термін подання для перших двох минув ще 21 грудня. А от для допомоги застрахованим особам (славнозвісні 8000 грн) строки подання заяви продовжили до 31 грудня 2020 року.

Тож 31 грудня (четвер) є граничним терміном подання заяви на одноразову карантинну допомогу для застрахованих осіб (працівникам та ФОП).

Хто вважається застрахованими особами? Кому з ФОП надаватимуть «карантинну» одноразову допомогу, а кому ні? Кому подавати документи і які?Яка буде відповідальність за отримання допомоги за недостовірними даними? Читайте в аналітиках від редакції тут і тут.

За якими КВЕДами ФОП та наймані працівники можуть отримати одноразову матеріальну допомогу від держави? Дивіться у цій новині.

Також про надання цією допомоги для застрахованих осіб розповідали фахівці "Дії" тут.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»