• Посилання скопійовано

Заяви на отримання «карантинної» допомоги можна подати до 31 грудня: офіційне рішення Уряду

На черговому засіданні Уряд прийняв рішення про продовження строку подання заяв для отримання «карантинної» допомоги

Заяви на отримання «карантинної» допомоги можна подати до 31 грудня: офіційне рішення Уряду

За інформацією Шмигаля, цього тижня вже розпочали свою роботу програми з підтримки українських громадян та бізнесу, чия діяльність можливо буде призупинена внаслідок «карантину зимових канікул» у січні.

Вже з понеділка портал та застосунок «Дія» почали приймати заявки на отримання 8 тис. грн одноразової допомоги від держави. Станом на зараз надійшло більш ніж 140 тис. таких заявок.

Щоб відповідною програмою змогла скористатися максимальна кількість українців, а це приблизно 1 млн працівників – було ухвалено рішення подовжити термін прийняття заяв на отримання 8 тисяч допомоги до 31 грудня 2020 року. 

Крім того, через регіональні відділення Податкової служби продовжує працювати програма щодо компенсації ЄСВ. А через Державний центр зайнятості працює програма компенсації бізнесу по частковій зайнятості. Ми зробили подачу всіх документів та заявок максимально простою та зручною.

 

Від редакції: Відповідне рішення зазначено в постанові КМУ від 16 грудня 2020 року №1257, яка була опублікована в "Урядовому кур'єрі" №247 18 грудня 2020 року. 

***

Читайте також:

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»