• Посилання скопійовано

Гетманцев назвав причину збільшення кількості зареєстрованих ФОПів

Гетманцев зазначив, що тенденція щодо зростання кількості фізичних осіб - підприємців не пов'язана з відновленням економіки України. На думку нардепа, збільшення кількості ФОПів може бути схемою з ухилення від оподаткування

Гетманцев назвав причину збільшення кількості зареєстрованих ФОПів

Кількість ФОПів в Україні останнім часом побільшала. Таку тенденцію пов'язують з податками та питанням мобілізації.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову фінансового комітету Верховної Ради Данила Гетманцева в інтерв'ю «Укрінформу».

Він зазначив, що тенденція щодо зростання кількості фізичних осіб - підприємців не пов'язана з відновленням економіки України.

«Економіка справді відновлюється, але, на жаль, не такими темпами, якими зростає кількість ФОПів», – вважає Гетманцев.

На думку нардепа, збільшення кількості ФОПів може бути схемою з ухилення від оподаткування, оскільки належних передумов для суттєвого зростання економіки немає.

«І збільшення кількості ФОПів значною мірою пов’язане з оптимізацією податків та зі спробою обійти певні мобілізаційні процедури – постановку на облік у ТЦК під час найму», – додав він.

Джерело: УКРІНФОРМ

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»