• Посилання скопійовано

Відсотки з банківських рахунків спрощенців включаємо в дохід і оподатковуємо ЄП

Лист ДПСУ від 18.05.2012 р. №13920/Ж/17-1216 "Щодо включення до доходу юридичної особи - платника єдиного податку відсотків, отриманих від банку за користування коштами на депозитному рахунку"

Відсотки з банківських рахунків спрощенців включаємо в дохід і оподатковуємо ЄП

ДПСУ зазначає, що проценти, отримані від банку за користування коштами на рахунку як депозитному, так і поточному, включаються до доходу юридичної особи - платника єдиного податку.

Крім цього, ДПС зазначає, якщо перевірка органом ДПС не проводилась більше ніж 1095 днів, платники податків повинні забезпечити належне зберігання первинних документів, регістрів бухгалтерського обліку, фінансової звітності, інших документів, пов'язаних з обчисленням і сплатою податків і зборів, ведення яких передбачено законодавством, та здати їх в архів.

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Спрощена система/Юрособи на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Юрособи на єдиному податку»