• Посилання скопійовано

Заповнення титульної сторінки книги обліку доходів (доходів і витрат)

Які дані повинні зазначати ФОП — платники ЄП на титульній сторінці книги обліку доходів або книги обліку доходів і витрат?

Порядок ведення книги обліку доходів платниками єдиного податку першої і другої груп та платниками єдиного податку третьої групи, які не є платниками податку на додану вартість, та Порядок ведення книги обліку доходів і витрат платниками єдиного податку третьої групи, які є платниками податку на додану вартість затверджені наказом Міністерства фінансів України від 15.12.11 р. №1637 (далі — Порядки №1637).

Проте нормами Порядків №1637 не передбачено конкретного переліку відомостей, які повинні бути зазначені фізичною — особою — підприємцем — платником єдиного податку на титульній сторінці книги обліку доходів або книги обліку доходів і витрат.

Таким чином, рекомендуємо фізичним особам — підприємцям — платникам єдиного податку на титульній сторінці книги обліку доходів або книги обліку доходів і витрат зазначати такі відомості:

прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи — підприємця — платника єдиного податку;

реєстраційний номер облікової картки;

місце здійснення діяльності.

Джерело: ДФС у Волинській обл.

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»