• Посилання скопійовано

Використання води для пиття не оподатковується

Чи є платником збору за спеціальне використання води суб’єкт господарської діяльності, який перебуває на спрощеній системі оподаткування та використовує воду лише для питних потреб?

Не є платниками збору за спеціальне використання води водокористувачі, які використовують воду для задоволення виключно власних питних і санітарно-гігієнічних потреб (використання води в туалетних, душових, ванних кімнатах і умивальниках та використання для утримання приміщень у належному санітарно-гігієнічному стані) юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та платників єдиного податку.
При цьому суб’єкти господарювання — платники єдиного податку, які були платниками збору в першому півріччі 2012 року, а починаючи з 1 липня цього року не сплачуватимуть збір за спеціальне використання води, зобов’язані подати до органу державної податкової служби податкові декларації збору за спеціальне використання води за 3 квартали 2012 року та за 2012 рік наростаючим підсумком, у яких відповідні рядки прокреслюють через відсутність значень.

Джерело: ДФС у Львівській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»