• Посилання скопійовано

Замість свідоцтва платника єдиного податку можна буде отримати витяг

Замість свідоцтва з 01.01.2014 року платники ЄП можуть безкоштовно отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку

Замість свідоцтва платника єдиного податку можна буде отримати витяг

Фахівці Головного управління Міндоходів у м. Києві інформують, що з нового року, платників єдиного податку очікує новація – приватним підприємцям, які бажають бути зареєстрованими, як платники єдиного податку та приватні підприємці, що вже перебувають на загальній системі оподаткування і бажають перейти на спрощену, отримувати свідоцтво платника єдиного податку не потрібно. Замість свідоцтва, з 01. 01. 2014 року вони можуть за бажанням, безкоштовно отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку.

Ці нововведення вводяться у відповідності зі змінами, внесеними Законом України №657 від 24.10.2013 року «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків та удосконалення деяких положень».

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»