• Посилання скопійовано

«Єдинники» ІІІ групи мають відзвітувати за ІІІ квартал до 9 листопада включно

Податківці нагадали, в які строки слід відзвітувати «єдинникам» ІІІ групи за ІІІ квартал та в які строки сплатити податок

«Єдинники» ІІІ групи мають відзвітувати за ІІІ квартал до 9 листопада включно

ДФС у Житомирській області нагадує, що доходи, отримані від здійснення підприємницької діяльності на спрощеній системі оподаткування, відображаються в  декларації платника єдиного податку, затвердженій наказом Мінфіну від 19.06.2015 р. №578, яка подається у строки відповідно до ст. 296 ПКУ протягом 40 календарних днів, що настають за останнім днем звітного (податкового) кварталу, за ІІІ квартал 2018 року не пізніше 9 листопада.

Також слід пам’ятати, що платники єдиного податку третьої групи сплачують податок протягом 10 календарних днів після граничного строку подання декларації за звітний квартал. Відтак граничний термін сплати за ІІІ квартал 2018 року – 19 листопада.

***

Читайте також:

Джерело: ДФС у Житомирській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»