• Посилання скопійовано

Сплата єдиного податку 1 та 2 групами під час війни: нове розʼяснення від ДПС

Податківці наголосили, що у разі можливості та ведення діяльності під час війни "єдинникам" І та ІІ груп слід сплачувати податок в бюджет. Але це не встановлено нормами ПКУ

Сплата єдиного податку 1 та 2 групами під час війни: нове розʼяснення від ДПС

Хмельницькі податківці на своєму сайті розмістили розʼяснення щодо сплати єдиного податку ФОПами 1 та 2 груп під час війни.

Від редакції: Зауважимо, що в ПКУ немає норми щодо права не сплачувати ЄП тільки у разі відсутності діяльності. В ЗІР поки так й немає чіткої відповіді на це питання, тому регіональні податківці надають свою точку зору щодо проблеми. Але в ЗІР було розʼяснення щодо виникнення податкового боргу, в ньому говорилося тільки за березень 2022 року, а не квітень та інші місяці, коли вже діяла норма щодо можливості не сплачувати податок. Про борг та анулювання реєстрації ми писали тут

Джерело: ДПС у Хмельницькій області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»