• Посилання скопійовано

Фізособа-«єдинник» перереєструвалася з ТОТ на іншу територію: як сплачувати ЄП?

Сплата єдиного податку до закінчення поточного бюджетного року здійснюється за попереднім місцезнаходженням платника, але на рахунок ДПС, за якою закріплене виконання повноважень територіального органу ДПС на ТОТ

Фізособа-«єдинник» перереєструвалася з ТОТ на іншу територію: як сплачувати ЄП?

Податківці у підкатегорії 108.01.04 ЗІР зауважили, що до закінчення поточного бюджетного року платник податків подає податкову декларацію в електронному вигляді за попереднім місцезнаходженням або на паперових носіях до територіального органу ДПС, за яким закріплено виконання повноважень територіального органу ДПС, який розташований на тимчасово окупованій території або території проведення бойових дій, із зазначенням у рядку 5 «Найменування контролюючого органу, до якого подається податкова декларація» податкової декларації контролюючого органу за попереднім місцезнаходженням платника податків.

Сплата єдиного податку до закінчення поточного бюджетного року здійснюється за попереднім місцезнаходженням платника.

Починаючи з 01 січня наступного звітного року, подання податкової декларації та сплата єдиного податку здійснюються за новою податковою адресою платника податків.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»