• Посилання скопійовано

МВС відкрило доступ до реєстру власників автомобілів

Поки що скористатися послугою можуть клієнти восьми банків

МВС відкрило доступ до реєстру власників автомобілів

На сайті Міністерства внутрішніх справ з'явився розділ доступу до реєстру власників транспортних засобів.

Щоб отримати дані, необхідно пройти авторизацію - за допомогою цифрового підпису або за допомогою опції BankID, повідомляє "Центр транспортних стратегій".

Зараз скористатися послугою можуть клієнти восьми банків. Окрім того, в систему можна увійти за допомогою електронно-цифрового підпису. Співробітники держструктур проходять аутентифікацію через реєстр держслужбовців. Більше можна дізнатися за посиланням.

Стабільно запрацювати система повинна сьогодні, 17 грудня. Поки що, повідомляють користувачі, при спробі скористатися базою нічого не відбувається: система лише обіцяє відправити відповідь на пошту. Разом з тим, за повідомленням самої системи, вже надано більше 4 тисяч послуг.

Нагадаємо, 14 липня Верховна Рада надала інформації про рухоме і нерухоме майно громадян статус публічної. Відповідно до закону, база транспортних засобів має бути відкритою для всіх охочих із 6 жовтня. Проте потім у ДАІ заявили, що не можуть зробити це з технічних причин.

Джерело: LB.ua

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»