• Посилання скопійовано

Уряд вніс зміни до порядку держреєстрації автомобілів

Крім того, врегульовано деякі питання здійснення оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери

Уряд вніс зміни до порядку держреєстрації автомобілів

Кабмін постановою від 13.07.2016 р. №436 вніс зміни до:

 - Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів;

- Порядку здійснення оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери.

Зокрема, удосконалено документальне оформлення продажу транспортних засобів через суб'єктів господарювання, які здійснюють комісійну торгівлю ними.  

Також запроваджується нововведення - суб'єкт господарювання під час реалізації транспортного засобу видаватиме акт огляду реалізованого транспортного засобу, з усією необхідною для реєстрації інформацією, та одночасно передаватиме цей акт електронним зв'язком до уповноваженого органу МВС. Це дозволить автоматично інтегрувати інформацію у відповідний електронний реєстр та скоротити час видачі реєстраційних документів на транспортний засіб.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»