• Посилання скопійовано

Закордонний, техпаспорт та водійське посвідчення в «Дії» тепер доступні англійською

Як перекласти документ за 2 кліки? В оновленому застосунку «Дії» оберіть один з документів та клікніть «Перекласти англійською». Готово

Закордонний, техпаспорт та водійське посвідчення в «Дії» тепер доступні англійською

Мінцифра на своєму телеграм-каналі повідомляє, що закордонний, техпаспорт та водійське посвідчення в Дії тепер доступні англійською.

Зараз багато іноземців за кордоном знають про наш застосунок Дія, тому нерідко приймають в українців цифрові документи. Тепер це можна буде робити ще простіше, адже необхідні документи можна перекласти англійською і показати їх у різних життєвих ситуаціях за кордоном.

Як перекласти документ за 2 кліки:

  1. В оновленому застосунку оберіть один з документів
  2. Клікніть «Перекласти англійською». Готово.

Також права та техпаспорт отримали міжнародне кодування, яке використовується в ЄС, США та Канаді. Це ще один додатковий крок для інтеграції Дії в інших країнах світу.

Якщо ви або ваші знайомі перебувають за кордоном, розповідайте їм про нову можливість в Дії, тестуйте та діліться з нами історіями користування Дії за кордоном. А ми цифровізуємо Україну далі.

Послуга реалізована спільно з МВС, ДМС, Головним сервісним центром МВС та ДП «Інфотех».

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»