• Посилання скопійовано

Депутати відмовилися дозволити самогоноваріння

За відповідний проект закону №9034 у першому читанні проголосували 35 депутатів при мінімально необхідних 226.

Рада відмовилася вилучити із Кодексу про адміністративні правопорушення статтю 176, що передбачає покарання за виготовлення або зберігання без мети збуту самогону чи інших міцних спиртних напоїв домашнього виробництва, виготовлення або зберігання апаратів для їх виробництва у вигляді штрафу у розмірі 3 ? 10 неоподатковуваних мінімумів доходів (51 ? 170 грн).

Автор законопроекту — депутат Ради від фракції Партії регіонів Олег Надоша мотивував ініціативу тим, що питання про заборону або дозвіл самогоноваріння обговорюється чимало років, але практика свідчить, що будь-які заборони такої діяльності є марними.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»