• Посилання скопійовано

Новий сервіс Adobe дозволить підписувати електронні документи від руки

Компанія Adobe репрезентувала новий сервіс для користувачів її продуктів, які використовують формат PDF.

У новій версії Adobe Reader і в інтернет-сервісі для цього пакета реалізовано можливість підписання електронних документів.

Завдяки інтеграції Adobe Reader і технології Adobe EchoSign eSignature корпоративні користувачі можуть в реальному часі спостерігати процес підписання документів і відстежувати статуси контрактів. Крім того, новий сервіс дозволяє гарантувати, що оригінальний документ з підписом доставлено саме потрібному одержувачеві, повідомляє CyberSecurity.

За словами представників Adobe, у паперових документів є деякі плюси: їх можна підписати, поставити на них печатку, що свідчить про достовірність документа, з іншого боку, друковані документи потребують більше часу для відправки, доставки і роботи з ними.

Своєю чергою, електронні документи — це швидко, дешево і не потребує багато паперів, що завантажують робочий час секретаря. У новій версії Reader і eSignatures поєднується найкраще з двох світів документообігу.

Для візування і резолюції документів версія Adobe Reader 10.1.3 отримала можливість реального підписання документів (через електронний планшет). У новій версії документ можна підписати як за допомогою електронного підпису, так і за допомогою традиційного підпису керівника (через інструмент Ink Signature Tool).

Мобільні версії Reader також отримали нові можливості створення коментарів, роботи з формами і створення анотацій.

Функціонал підписання PDF-документів грунтується на технологіях компанії eSignatures, купленої Adobe торік. В Adobe кажуть, що інтеграція технологій eSignature дає змогу забезпечити велику гнучкість під час передачі документів між різними форматами і пристроями.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»